Maak je dromen waar…. en doe het NU!

Terugkijkend naar 2019 heb ik wel een super jaar gehad. Mijn NLP opleiding afgerond, waarin ik o.a. heb gewerkt aan het loslaten van mijn behoefte aan controle. En me meer zichtbaar maken. Met als resultaat dat ik uit de praktijk die ik samen met mijn moeder had, ben gestapt.

Ik heb me eindelijk ingeschreven bij de KvK, mezelf zichtbaar heb gemaakt op social media, ik heb folders gemaakt, een website in elkaar geflanst, me verdiept in e-mailmarketing, een e-book geschreven, mezelf nog beter gemaakt in coachen, twee van mijn cursussen onder de loep genomen en flink aangepast, nieuwe lessen ontwikkeld en een nieuwe cursusruimte gebouwd.

En tussen de bedrijven door ook nog gewoon gewerkt, voor mijn gezin en hond gezorgd, geholpen op school, sociale leven onderhouden en hier en daar wat ‘verdwaalde’ pubers opgevangen. En dit alles vrijwel zonder stress. En ik zeg dit alles niet omdat ik veren in mijn kont wil stoppen. Maar ik wil de boodschap aan jou geven: als ik het kan, kan jij het ook!

Doe het NU!

Wat heb jij gedaan afgelopen jaar? Heb je gewerkt aan je dromen, aan je doelen, aan je persoonlijke groei? Of was het jaar zo voorbij en heb je het gevoel dat alles nog hetzelfde is? Wacht je tot je meer tijd hebt, tot je meer geld hebt, tot je slanker bent, tot je ergens beter in bent, tot je meer zelfvertrouwen hebt?

Nee, doe het NU! Ga opschrijven waar je december 2020 wil staan. Wat zijn je dromen, wie ben je? En hoe voel je je? En voel nu al hoe het zou voelen als je die persoon bent. Voel het, voel het borrelen in je, voel je dankbaar, voel je enthousiast en blij. Ga iets doen, neem de eerste stap, ook al is het spannend of eng. Go for it! WANT JIJ KUNT DIT!

Wil je een paar minitips hoe je van angst naar actie kan komen? Lees ze hier.

Maak je nieuwe voornemens en lukt het niet ze vol te houden? Luister dan deze aflevering eens op bijvoorbeeld Spotify.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *