Begin je dag goed met een intentie

Je kunt je dag fijn beginnen met het zetten van een intentie. Een intentie is het bewust uitspreken van een wens of verlangen wat je hebt. Bijvoorbeeld dat je een productieve dag wil hebben. Of je wil juist een dagje relaxen. Je wil meer liefde voelen. Of je wil je grenzen beter aan kunnen geven. Door het zetten van een intentie, ben je bezig met het denken aan wat je wil bereiken. Waar je je op wil focussen op dat moment. Het kan je meer rust en een gevoel van dankbaarheid en vrijheid geven. En je kunt hiermee je dag positief beginnen.

Misschien denk je nu: ja, maar mijn dagen zijn niet zo fijn. Het is niet realistisch en veel te positief. Vraag dan jezelf af of het wel realistisch is te denken dat je dag niet fijn gaat verlopen. Wat is jouw waarheid? Is het meer waar dat je een rotdag gaat hebben, of is het meer waar dat je een fijne dag gaat hebben? Waar je je aandacht op richt groeit! Test het eens een paar dagen uit en kijk en voel wat het met je doet.

Je kunt zelf je intentie schrijven. Of je kunt hem denken. En om het je makkelijker te maken, heb ik een intentie voor de ochtend voor je ingesproken. Je kunt hem op YouTube luisteren. Of op Spotify. Of via deze website. Je vindt hier ook andere intenties, affirmaties, een meditatie om je angst los te laten én een motivatieboost. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me laat weten wat je er van vindt. En nóg fijner als je me gaat volgen, een reactie achterlaat of ze deelt met anderen, daar zou je me enorm mee helpen! Dank je wel alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *