Intentie Groeien en veranderen

Een intentie is een wens of verlangen dat je hebt en bewust uitspreekt. Hoe je zou willen dat iets zal verlopen. Een verhaal wat je voor jezelf creëert rondom een bepaalde gebeurtenis. Dit is een intentie om te groeien of te veranderen. Je kunt deze doorlezen. Of hardop uitspreken. Je kunt hem ook luisteren als podcast, dat kan hier.

Groeien en veranderen

Ik ben één met de Kracht die mij creëerde en deze Kracht heeft mij de kracht gegeven om mijn eigen omstandigheden te creëren. Ik verheug me in de wetenschap dat ik de kracht van mijn eigen gedachten kan gebruiken op iedere manier die ik kies.

Elk moment van mijn leven is een nieuw begin want ik laat het oude achter mij. Dit moment is een nieuw begin voor mij, precies hier en nu.

Ik word beschermd. Het is veilig voor mij om binnen in mezelf te kijken. Het is veilig voor mij om in het verleden te kijken. Het is veilig voor mij om mijn kijk op het leven te verruimen. Het verleden heeft geen macht over mij, want ik ben bereid om te leren en te veranderen. Ik zie dat het verleden nodig is geweest om me te brengen tot waar ik nu ben.

Ik vertrouw het Universum, wetende dat alles wat ik hoef te weten aan mij wordt getoond op de juiste plaats en tijd. Ik steun mezelf en het leven steunt mij.

Ik ben bereid veranderingen aan te brengen, ik ben bereid om te veranderen. Ik beschouw alle patronen van weerstand in mij slechts als iets om los te laten. Ze hebben geen macht over mij. Ik besluit er plezier in te hebben. Ik besluit om dit proces te benaderen vanuit vreugde. Gedachten hebben niet langer macht over mij. Ik besluit de woorden die ik gebruik te veranderen, zodat mijn gevoel verandert. Ik ben de kracht in mijn wereld. Ik besluit vrij te zijn. Ik doe mijn uiterste best. Elke dag wordt het makkelijker voor me.

Ik besluit nu niet langer te geloven in oude beperkingen en gebreken. Ik kies er voor om mezelf te gaan zien zoals het Universum me ziet: volmaakt, heel en compleet.

Ik leef in harmonie met iedereen die ik ken. Diep in het centrum van mijn wezen is een oneindige bron van liefde. Ik sta deze liefde nu toe naar de oppervlakte te stromen. Ze vult mijn hart, mijn lichaam, mijn gedachtewereld, mijn bewustzijn, mijn hele wezen. Ze straalt van mij uit naar alle richtingen en komt vermenigvuldigd naar mij terug. Hoe liefdevoller ik ben en hoe meer liefde ik geef, hoe meer liefde ik kan geven, de voorraad is oneindig. Ik ben liefdevol en geliefd, overal om me heen is liefde. Liefdevol zijn zorgt er voor dat ik me goed voel. Het is een uiting van mijn innerlijke vreugde.

Ik hou van mezelf en daarom behandel ik alle mensen liefdevol, want ik weet dat wat ik geef vermenigvuldigd bij me terug komt. In mijn wereld trek ik alleen liefdevolle mensen aan, want zij weerspiegelen hoe ik ben.

Ik ga de rest van deze dag op zoek naar dingen waar ik van hou. Vandaag is een prachtige dag. Mijn dag begint en eindigt met dankbaarheid en vreugde. Ik hou van wie ik ben en van alles wat ik doe. In mijn wereld is alles goed.

Wil je al wandelend meer zelfvertrouwen? Download dan gratis mijn Wandelmeditatie Meer Zelfvertrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *