In al mijn cursussen en trajecten werk ik volgens de volgende drie stappen. 

1. Bewust worden

Wat zeg jij allemaal tegen jezelf? Waar heb je last van? Welke overtuigingen en patronen liggen daaraan ten grondslag?

2. Bevrijden

Leer hoe je belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten kunt loslaten, hoe je lastige emoties kunt loslaten en hoe je uit patronen breekt.

3. Bekrachtigen

Kies voor nieuwe, liefdevolle en ondersteunende gedachten en overtuigingen. Bijvoorbeeld door het werken met de juiste affirmaties.

1 op 1 traject

In 3 maanden tijd afrekenen met belemmerende overtuigingen. Meer rust, zelfvertrouwen en kracht. Deze 1 op 1 begeleiding is bedoeld voor leuke vrouwen die willen werken aan zichzelf. Voor vrouwen die willen werken met de kracht van hun gedachten. Die zich krachtiger willen voelen, uit patronen willen breken en willen groeien en stralen.

Masterclass Leer Loslaten

In deze Masterclass leer je HOE je kunt loslaten. Wat de redenen zijn waarom het niet lukt. Wat je daar tegen kan doen. En hoe je loslaten in de praktijk kunt brengen.

Masterclass Innerlijke Criticus

In deze online Masterclass leer je hoe je de stem van je Innerlijke Criticus minder aanwezig kunt maken en hoe je kunt samenwerken. Zodat je meer rust in je hoofd ervaart. Van zelfkritiek naar zelfliefde.

Krachtige Gedachten Challenge

In 21 dagen leer je hoe jij de kracht van je gedachten in kunt zetten voor meer zelfvertrouwen en rust in je hoofd.

Cursus Spiegelwerk

In deze online cursus ga je aan het werk met een spiegel om direct je zelfliefde te vergroten.

Je kunt je leven helen LIVE in Goes

Een cursus voor persoonlijke en spirituele groei naar het boek van Louise Hay. Je leert patronen herkennen, hoe je kunt loslaten, hoe je meer zelfliefde kunt ontwikkelen. Deze cursus heeft twaalf lessen en wordt gegeven in mijn tuinhuis in Goes in een kleine groep.

Je kunt je leven helen ONLINE

Een cursus voor persoonlijke en spirituele groei naar het boek van Louise Hay. Je leert patronen herkennen, hoe je kunt loslaten, hoe je meer zelfliefde kunt ontwikkelen. Deze cursus bestaat uit zes modules, in de vorm van video's en een werkboek plus coachingsgesprekken. Deze cursus kan alleen gevolgd worden in combinatie met het 1 op 1 traject, omdat je er zo alles uithaalt en gaat zorgen voor transformatie.

De Wet van Aantrekking LIVE in Goes

Een cursus waarin je leert hoe de Wet van Aantrekking precies werkt, hoe je deze in jouw voordeel kan laten werken. Je ontdekt jouw blokkades, wat je tegenhoudt om de dingen die je wil aan te trekken. En je leert deze blokkades te doorbreken, dus je werkt ook aan je persoonlijke groei. Je leert te leven vanuit overvloed en vertrouwen. De cursus bestaat uit acht lessen en wordt gegeven in een kleine groep.

Blij met je lijf traject

Een online cursus voor emotie-eters. Je leert hoe je om kan gaan met eetbuien, met emoties en je leert om jezelf steeds meer te accepteren. Alleen te volgen in combinatie met het 1 op 1 traject, voor het beste resultaat.

Op aanvraag kan ik een workshop ‘Krachtige gedachten’ op locatie geven. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Wil je kennismaken? Laten we connecten. Vraag een connectiesessie aan. Hierin beantwoord ik je vragen, we leren elkaar beter kennen zodat we beide kunnen inschatten of mijn aanbod bij je past. Neem hieronder contact met me op.