Cursus ‘Je kunt je leven helen’

Een mooie cursus om je persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen. Je gaat aan het werk met de kracht van je gedachten, die je kunt gebruiken voor o.a. meer zelfvertrouwen, je veiliger voelen, voor jezelf opkomen, je grenzen makkelijker aan kunnen geven, beter om kunnen gaan met moeilijke situaties, personen of relaties.

Wat het je oplevert

Het doel van de cursus is dat je je bewust wordt van wat je precies denkt. Je gaat inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gedachten, de gevoelens die hieruit voortkomen en het gedrag dat je dan vertoont. Je gaat merken dat de mensen om je heen en de situaties waar je in terecht komt een spiegel zijn van je eigen gedachten en overtuigingen. Na het volgen van de cursus:

  • heb je meer zelfvertrouwen;
  • kun je werken met de kracht van je gedachten;
  • heb je inzicht in je patronen en overtuigingen;
  • kun je belemmerende patronen doorbreken;
  • kun je niet helpende overtuigingen los laten;
  • ben je beter in staat om je grenzen aan te geven;
  • ga je anders denken;
  • kun je uit je slachtofferrol stappen;
  • ben je een eind op weg om jezelf te accepteren hoe je bent.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten van 2½ uur. Elke les heeft zijn eigen thema, zoals herkennen van patronen, omgaan met angst, gezondheid, omgaan met weerstand, omgaan met boosheid. Tijdens de cursus wordt het boek ‘Je kunt je leven helen’ doorgewerkt. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld huiswerkopdrachten, oefeningen, visualisaties en het zoeken van affirmaties die precies bij jou passen. Het is een heel praktische cursus, je leert om te gaan met de kracht van je gedachten en hoe je daar concreet mee kunt werken in het dagelijkse leven. De groep zal uit maximaal zes personen bestaan, zodat er alle tijd en aandacht is voor jou. In de groep luisteren we naar elkaar en we respecteren elkaar. Jij bent welkom! Eerstvolgende cursus start op dinsdagavond 3 september, zie agenda voor overige data.

De kosten voor deze cursus zijn € 199,-. Dit is inclusief lesmateriaal, maar exclusief het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay. Dit boek dien je zelf aan te schaffen. Er zijn veel verschillende uitgaven in omloop, het maakt niks uit welke editie je gebruikt.

Ervaringen van cursisten die je voor gingen

Hetty (48): De cursus gaf me inzicht in eigen denken, herkennen van patronen, grenzen aangeven. Je bent goed zoals je bent.

Anita (58): Ik sta nu zekerder in het leven en ervaar meer positiviteit.

Arina (48): Ik ervaar meer rust, vriendschap, blijheid, zelfvertrouwen en positiviteit.

AnneMarie (55): Ik heb meer eigenwaarde en kom meer voor mezelf op.