Over mij

Mijn naam is Esmeralda Hübner. Ik ben 43 jaar, woon in Goes (Zeeland) samen met mijn man en twee kinderen. Sinds 2000 werk ik met veel plezier als diëtist, met als specialisatie emotie-eten. Ik hou van koken, lezen, piano spelen, wandelen, haken en gezelligheid.

Rond mijn achttiende las ik voor het eerst het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay. Dit had enorm veel impact op mijn manier van denken en hoe ik in het leven stond. In deze periode ben ik ook veel bezig geweest met reiki, wat heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn passie is het werken met de filosofie van Louise Hay. In april 2008 heb ik de trainersopleiding afgerond (www.bewustveranderen.nl), zodat ik bevoegd ben om de cursus ‘Je kunt je leven helen’ te geven. In 2017 ben ik begonnen met de NLP Practitioner opleiding bij IMpact, daarna heb ik ook de Master Practitioner afgerond. Dit heeft heel veel verdieping gegeven aan de filosofie van Louise Hay en past er heel mooi bij.

NLP, reiki en de training van Louise Hay hebben mijn leven zeer positief veranderd. Ik weet wat ik wil, wat mij blij maakt, ik word omringd door lieve mensen en ben dankbaar voor mijn leven. Hoe ik dat doe, wil ik graag doorgeven aan jou.

Mijn missie is jou bij brengen hoe je meer vreugde en vrijheid in je leven kunt hebben. Je leren op welke manier jij meer liefde voor jezelf ervaart en je helpen om meer in verbinding met je hart te zijn.