Mijn verhaal

Mijn naam is Esmeralda Hübner. Ik ben 43 jaar, woon in Goes (Zeeland) samen met mijn man en twee kinderen. Sinds 2000 werk ik met veel plezier als diëtist, met als specialisatie emotie-eten. Ik hou van koken, lezen, piano spelen, wandelen, haken en gezelligheid.

Voor mijn studie heb ik een aantal jaren in Wageningen gewoond. Toen las ik voor het eerst het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay. Dit had enorm veel impact op mijn manier van denken en hoe ik in het leven stond. Want ik voelde me heel erg onzeker. Ik durfde niet met vreemden te praten, ik durfde niet alleen auto te rijden in een omgeving die ik niet kende. Ik durfde niet voor groepen te praten. Ik durfde niet alleen een kamer vol mensen binnen te stappen. Ik durfde heel veel niet. Door het gebruiken van affirmaties uit het boek merkte ik dat ik me veel beter ging voelen. Stapje voor stapje durfde ik meer en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

In deze periode ben ik ook veel bezig geweest met reiki, wat ook heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn passie is het werken met de filosofie van Louise Hay. In april 2008 heb ik de trainersopleiding afgerond (www.bewustveranderen.nl), zodat ik bevoegd ben om de cursus ‘Je kunt je leven helen’ te geven.

In 2017 ben ik begonnen met de NLP Practitioner opleiding bij IMpact, daarna heb ik ook de Master Practitioner afgerond. Dit heeft veel verdieping gegeven en de NLP-technieken en inzichten zijn super te combineren met de filosofie van Louise Hay.

NLP, reiki en de training van Louise Hay hebben mijn leven zeer positief veranderd. Ik weet wat ik wil, wat mij blij maakt, ik word omringd door lieve mensen en ben dankbaar voor mijn leven. Doordat ik mezelf oké vind, vind ik het leven een stuk makkelijker en leuker en het geeft een vrij gevoel. Dit gun ik jou ook! Ik zie veel vrouwen worstelen met hun lichaam, met grenzen aangeven, ze leveren kritiek op zichzelf en het is nooit goed genoeg.

Mijn missie is jou leren welke stappen je kunt zetten om meer van jezelf te houden en te vertrouwen op jezelf. Je helpen om meer in verbinding met je hart te zijn. Zodat je kunt leven in vreugde en vrijheid. Want dat ben jij waard!