Je hebt mijn e-book aangevraagd en hiermee krijg je rust in je hoofd. Dat is al heel fijn!

Je zult echter pas volledige rust ervaren als je aan de slag gaat met je beperkende overtuigingen. Je weet wel, die stemmetjes in je hoofd: dit lukt me toch niet, dit verdien ik niet, ik heb geen tijd voor meer rust, ik moet zoveel doen, waarom heb ik dit nou weer gedaan, wat ben ik toch een stommeling of slappeling. Als je hiermee aan de slag gaat, ga je op een dieper level aan het werk.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik zeker dat je wil werken aan jezelf. Daarom krijg jij van mij een fikse korting als je mijn training ‘Leer loslaten’ aanvraagt. Normaal gesproken is de investering voor de training €48. Omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd kun je de training aanschaffen voor maar €25. Deze aanbieding loopt 24 uur.

Je leert :

DOE MEE MET DE ONLINE VIDEOTRAINING ‘LEER LOSLATEN’ EN BEREIK VOLLEDIGE RUST IN JE HOOFD. BETAAL NU IN PLAATS VAN €48,- SLECHTS €25,- 

Je merkt dat je je soms onrustig voelt. En dat je last hebt van die stemmetjes in je hoofd. Herken je jezelf hierin?

Overtuigingen zijn gedachten die je vaak hebt gedacht en waar je in bent gaan geloven. Ze zijn waarheid voor je geworden. Een overtuiging is echter niet per se waar. En een gedachte kan veranderd worden. Want dat is wat je wilt, je belemmerende overtuigingen overboord gooien en deze vervangen door helpende en liefdevolle gedachten. Dat geeft zo’n vrij gevoel! Stel je eens voor hoe dit zou zijn! Wil je dit ook? Doe dan mee met training ‘Leer loslaten’. Een online videotraining met werkboek, waarin ik je leer hoe je kunt omgaan met deze stemmetjes in je hoofd. Hoe je je overtuigingen kunt los laten. Je kunt nu meedoen aan deze training t.w.v. €48 voor maar €25!

 

Wat het je oplevert. 

Hoe ziet de training eruit?

Ik weet zeker dat dit zoveel voor je gaat doen! En juist als je nu denkt: dat lukt me niet, ik wacht wel tot ik meer tijd heb, slanker ben, rijker ben, beter ben, dan is het NU het juiste moment. 

Herkenbaar?

“Ik was veel aan het piekeren en voelde ook een hoop stress. Tevens maakte ik me constant zorgen wat andere mensen van mij zouden denken.”

“Ik had het gevoel dat ik niet goed genoeg was voor deze wereld, voelde me minderwaardig en ik had het idee dat er veel dingen zouden moeten veranderen, wilde ik een gelukkig leven kunnen leven. “

Ik voelde me heel machteloos, had het gevoel dat alles me overkwam en ik er niets tegen kon doen. Ik heb altijd gedacht dat ik geen zelfdiscipline had, geen controle over mezelf. En dat dat iets was, waar ik altijd tegen zou moeten vechten.

Hoe fijn zou het zijn als je los komt van die stemmetjes in je hoofd. Dat je weet hoe je negatieve gedachten kunt loslaten!

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Ik coach vanaf 2000 mensen als diëtist, de laatste jaren met name op het gebied van emotie-eten. In 2010 heb ik de opleiding tot trainer in de filosofie van Louise Hay gevolgd, zodat ik de cursus horende bij het boek ‘Je kunt je leven helen’ mocht geven. Sindsdien geef ik cursussen in mijn eigen praktijk, op het gebied van gedachtekracht en zelfliefde. En in 2017 ben ik gestart met diverse NLP opleidingen, namelijk de Practitioner, Master Practitioner en de Post Master. Hierin heb ik veel geleerd over onder andere coachen, bereiken van doelen, veranderen van overtuigingen, zelfbeeld en gedrag.

Deze aanbieding geldt nog: