Meer rust in je hoofd, je lichter en vrijer voelen. Dat is wat je voelt als je kunt loslaten.

In deze online Masterclass leer je HOE je kunt loslaten. Want loslaten, willen we allemaal wel. Maar wat is het dan precies? En vooral: hoe doe je het?

Je leert:

Vanavond heb ik de masterclass bekeken en ook één van de meditaties gedaan (die over het loslaten van schuldgevoel). Ik vind je heel prettig om naar te kijken, je straalt rust uit en hebt een fijne, duidelijke stem. Leuk ook dat je afwisselt met mooie beelden! Ik vond de Masterclass een hele mooie aanvulling op de cursus Je kunt je leven helen. Veel dingen komen erin terug, zoals bijvoorbeeld de Sedona-methode. Voor mij werkt die herhaling heel goed. Loslaten is een thema waar ik mee worstel en met de stappen en de praktische tips die je in deze masterclass geeft, kan ik zeker aan de slag!
Wendy

Je merkt dat je je soms onrustig voelt. En dat je last hebt van piekeren. Herken je jezelf hierin?

 

Loslaten is eigenlijk toelaten. Het zien van dat wat er is, met liefde en compassie kunnen kijken naar jouw emoties. Om dit te kunnen, zijn er verschillende stappen nodig. In deze Masterclass leg ik je deze stappen uit. De video duurt ruim een half uur. Zonder uitgebreide voorstelrondes en vaag gepraat. Maar to the point, concreet en praktisch. Je ontvangt ook twee meditaties die je helpen om los te laten én voorlopig als bonus een document vól loslaataffirmaties! 

 

Wat het je oplevert. 

Hoe ziet de Masterclass eruit?

 

  • Een heel waardevolle videotraining van een half uur waarin ik je precies vertel hoe jij kunt loslaten.
  • Drie meditaties. Deze gaan alle drie over loslaten en helpen je net een laagje dieper te gaan. Loslaten van weerstand, loslaten van schuldgevoel. En een meditatie die je ook vindt in mijn podcast: Omgaan met angst. Je kunt de meditaties downloaden en makkelijk beluisteren op je telefoon.
  • BONUS: een document vol loslaataffirmaties, zodat je direct jezelf kunt herprogrammeren om makkelijker los te laten.
 

Ik weet zeker dat dit zoveel voor je gaat doen! En juist als je nu denkt: dat lukt me niet, ik wacht wel tot ik meer tijd heb, slanker ben, rijker ben, beter ben, dan is het NU het juiste moment. 

 

Herkenbaar?  

“Ik was veel aan het piekeren en voelde ook een hoop stress. Tevens maakte ik me constant zorgen wat andere mensen van mij zouden denken.”

“Ik wil tips om te weten hoe ik het loslaten altijd kan toepassen. Ik doe het vaak niet meer als ik in de waan van de dag ben.”

Ik voelde me heel machteloos, had het gevoel dat alles me overkwam en ik er niets tegen kon doen.”

Zomaar wat uitspraken van mijn cursisten. En dit is wat loslaten kan opleveren:  

“Ik sta veel lichter in het leven. Ik ben blij met mezelf, blij met alles wat ik nu ervaar. Het fijnst vond ik het snelle resultaat als je er echt voor open staat. Het was hard werken maar doordat ik me steeds beter ging voelen kon ik het beter opbrengen.”

Hoe fijn zou het zijn als je los komt van dat gepieker, van het gevoel dat je slachtoffer bent van iemand, van al die stemmetjes in je hoofd!

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Ik coach vanaf 2000 mensen als diëtist, de laatste jaren met name op het gebied van emotie-eten. In 2010 heb ik de opleiding tot trainer in de filosofie van Louise Hay gevolgd, zodat ik de cursus horende bij het boek ‘Je kunt je leven helen’ mocht geven. Sindsdien geef ik cursussen in mijn eigen praktijk, op het gebied van gedachtekracht en zelfliefde. En in 2017 ben ik gestart met diverse NLP opleidingen, namelijk de Practitioner, Master Practitioner en de Post Master. Hierin heb ik veel geleerd over onder andere coachen, bereiken van doelen, veranderen van overtuigingen, zelfbeeld en gedrag. Al met al heb ik ruim twintig jaar coach-ervaring en geef ik nu zo’n veertien jaar cursussen. Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven.