Word je af en toe gek van dat stemmetje in je hoofd die zegt dat je het niet goed doet, dat je het anders moet doen, het stemmetje dat de hele tijd kritiek op jezelf levert? 

In deze online Masterclass leer je hoe je de stem van je Innerlijke Criticus minder aanwezig kunt maken en hoe je kunt samenwerken. Zodat je meer rust in je hoofd ervaart.

Je leert: 

Mooie video heb je gemaakt, met wederom duidelijke uitleg en voorbeelden!
Anoniem

Herken je jezelf hierin?

 

Je Innerlijke Criticus is deel van je die ooit vroeger als kind is ontstaan. Het is de innerlijke stem die ons bekritiseert, die doorlopend kritiek levert. En die nooit tevreden is. In deze Masterclass vertel ik je meer over de Innerlijke Criticus. Waarom is deze er, hoe herken je deze stem. En vooral: hoe ga je hiermee om? De video duurt ruim een half uur. Zonder uitgebreide voorstelrondes en vaag gepraat. Maar to the point, concreet en praktisch. Je ontvangt ook een meditatie die je helpt om anders te kijken naar dit deel van jou. 

 

Wat het je oplevert. 

Hoe ziet de Masterclass eruit?

  • Een heel waardevolle videotraining van een half uur waarin ik je precies vertel hoe jij van jouw criticus je bondgenoot kunt maken
  • Een meditatie. Deze helpt je om anders te kijken naar je Innerlijke Criticus.
  • Oefeningen die je kunt doen ter ondersteuning. Deze staan allemaal uitgewerkt in een werkboek dat je kunt downloaden als pdf-bestand.
 
♥ Je investering voor deze masterclass in 32 euro. 
 

Herkenbaar?  

“Ik was veel aan het piekeren en voelde ook een hoop stress. Tevens maakte ik me constant zorgen wat andere mensen van mij zouden denken.”

Ik had veel zelfkritiek en weinig zelfvertrouwen.”

Zomaar wat uitspraken van mijn cursisten. En dit is wat anders omgaan met je Innerlijke Criticus kan opleveren:  

“Ik sta positiever in het leven en voel meer liefde voor mezelf. Ik voel me krachtiger en kan beter tegen kritiek.”

Hoe fijn zou het zijn als je los komt van dat gepieker, van al die stemmetjes in je hoofd!

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Ik coach vanaf 2000 mensen als diëtist, de laatste jaren met name op het gebied van emotie-eten. In 2010 heb ik de opleiding tot trainer in de filosofie van Louise Hay gevolgd, zodat ik de cursus horende bij het boek ‘Je kunt je leven helen’ mocht geven. Sindsdien geef ik cursussen in mijn eigen praktijk, op het gebied van gedachtekracht en zelfliefde. En in 2017 ben ik gestart met diverse NLP opleidingen, namelijk de Practitioner, Master Practitioner en de Post Master. Hierin heb ik veel geleerd over onder andere coachen, bereiken van doelen, veranderen van overtuigingen, zelfbeeld en gedrag. Al met al heb ik ruim twintig jaar coach-ervaring en geef ik nu zo’n veertien jaar cursussen. Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven.