Vroeger voelde ik me heel erg onzeker.

Ik durfde niet met vreemden te praten, ik durfde niet alleen auto te rijden in een omgeving die ik niet kende. Ik durfde mijn grenzen niet aan te geven. Of voor mezelf op te komen. Ik durfde niet voor groepen te praten. Ik durfde niet alleen een kamer vol mensen binnen te stappen. Ik durfde heel veel niet. Ik kon weken van tevoren al ontzettend zenuwachtig zijn over allerlei dingen. En ik was soms een hele dag aan het rennen, ging veel te laat naar bed en was constant moe. En ergerde me aan andere mensen. En aan mezelf. En ik was ook nog eens een controlefreak. Ik had een gevoel van onrust, onzekerheid, me niet goed genoeg voelen.

Toen las ik het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay.

Dit had enorm veel impact op mijn manier van denken en hoe ik in het leven stond. Door alle delen van mezelf te leren omarmen en mezelf steeds meer te accepteren, durfde ik meer en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Mijn passie is het werken met de filosofie van Louise Hay, ik weet dat je zoveel kunt bereiken door aan de slag te gaan met het werken met de kracht van je gedachten. En door het verhogen van je zelfliefde. En ja, ik voel me nu ook nog wel eens onzeker. En ik weet nu hoe ik hier het beste mee om kan gaan.

Mijn missie is jou leren welke stappen je kunt zetten om meer van jezelf te houden en te vertrouwen op jezelf. Om alle delen van jezelf te omarmen. Zodat jij rust in je hoofd hebt en het leven lichter en leuker voelt. Ik geloof dat jij zelf weet wat het beste voor je is en wat voor je werkt. En dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Ik heb ruim twintig jaar coach-ervaring en geef nu zo’n vijftien jaar cursussen. Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven. Zo ben ik ook NLP-Master, wat mij ontzettend veel tools geeft voor het veranderen van overtuigingen en gedrag, het behalen van doelen en op een bepaalde manier communiceren.

Ik & Koneksi

Mijn naam is Esmeralda Hübner. Bouwjaar 1976, woon in Goes (Zeeland) samen met mijn man en twee kinderen. Naast Praktijk Koneksi heb ik ook een job in loondienst. Sinds 2000 werk ik met veel plezier als diëtist bij een zorginstelling, met als specialisatie emotie-eten. 

Koneksi is het Indische woord voor verbinding. Ik heb Indische roots, dus ik vind het mooi om terug te laten komen in de naam van mijn praktijk. Verbinding is voor mij ontzettend belangrijk. Zowel de verbinding voelen met anderen en zeker ook in verbinding blijven met mijzelf. Want zo weet ik wat ik wil, wat mij blij maakt. 

Waar ik blij van word

  • Wandelen door de natuur. Liefst bij zonsopkomst.
  • Lekker eten, met familie of vrienden.
  • Worteltaart eten met vriendinnen.
  • Haken op de bank onder een dekentje met een kopje thee en een stukje pure chocolade.
  • Muziek luisteren.
  • Potje Rummikub.

Ik word omringd door lieve mensen en ben dankbaar voor mijn leven. Doordat ik mezelf oké vind, vind ik het leven een stuk makkelijker en leuker en het geeft een vrij gevoel. Daardoor ervaar ik rust in mijn hoofd. Dit gun ik jou ook! 

Waar ik mijn kennis vandaan heb

1996-2000 Voeding & Diëtetiek * 2008 Emotie-management bij eetstoornissen – op basis van NLP (Netty van Kaathoven) * 2008 trainersopleiding ‘Je kunt je leven helen’ (Bewustveranderen) * 2012 Uit de ban van emotie-eten (Joanna Kortink) * 2014 Emotie-eten de baas (Fenna Janssen) * 2017 t/m 2019 NLP Practitioner, Master Practitioner en Post Master (IMpact) * 2020 Law of Attraction Mastery (Kim Munnecom) * 2022-2023 Opleiding Voice Dialogue (Annette Weers) * Allerlei cursussen, zoals ‘De betekenis van ziek zijn’, ‘Stress Release’, ‘Bordopstellingen’, Zelfhypnose, EFT, reiki 1, 2, 3a etc.

Wil je weten of wij samen matchen en wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan gratis connectiesessie aan door het onderstaande formulier in te vullen.