Retraite in Zeeland OMARM JEZELF

VERGROOT DE LIEFDE VOOR ALLE DELEN VAN JEZELF EN GA MEER STRALEN

Ben jij er klaar voor? Wil jij jezelf helemaal kunnen omarmen, jezelf waarderen en je zelfliefde vergroten?  

Ben jij een leuke vrouw die vooral voor een ander zorgt en wat minder goed voor jezelf? Vind je het soms moeilijk voor jezelf op te komen, om je grenzen aan te geven? En heb je negatieve gedachten over jezelf, ben je kritisch op jezelf? Zou je jezelf meer willen accepteren? Dan is deze retraite echt iets voor jou! 
retraite zeeland

Een weekend vol met:

inzichten ♥ rust ♥ verbinding ♥ loslaten ♥ transformatie ♥ een hoop gezelligheid

Het hele weekend zal in het teken staan van jezelf omarmen. Je gaat oefenen in zelfcompassie, loslaten en vrede sluiten met alle delen van jezelf. Reken in ieder geval op: schrijfoefeningen, oefeningen in kleine groepjes, korte geleide meditaties, misschien iets creatiefs, en sowieso iets op het strand. Reken niet op cacaoceremonies, zweethutten, ijsbaden of urenlang mediteren. Dat mag je ergens anders gaan doen 🙂Naast ikzelf gaat ook mijn vriendin Ineke mee. Zij zal zorgen voor de maaltijden, eten en drinken. Ook is zij coach dus kan mij verder ondersteunen indien nodig.

Praktische zaken

Datum: het weekend van 5 april. Ontvangst is vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur tot en met zondag begin van de avond, met de mogelijkheid nog te overnachten en te vertrekken op maandagochtend (hier zijn geen extra kosten aan verbonden).

Locatie: een vakantiewoning in Westkapelle, vlakbij de zee, in Zeeland.

Aantal deelnemers: maximaal 8 vrouwen. Er is 1 plekje beschikbaar gekomen! 

Eten: de warme maaltijden zijn vegan. Voor de andere maaltijden en tussendoortjes zorgen we voor voldoende keuzemogelijkheden, zowel gezonde én minder gezonde producten 🙂 Heb je een bepaald dieet? Neem even contact op. 

Slapen: er zijn tweepersoonskamers en één vierpersoonskamer. De verdeling doen we ter plekke in overleg.

 

Investering in jezelf: 327,-

Wat het je oplevert

Na deze retraite weet je hoe je om kunt gaan met de kritische gedachten in je hoofd. Je gaat jezelf meer omarmen. Je hebt meer zelfwaardering en voelt meer liefde voor jezelf. 

Wat ik van je vraag

Als je mee gaat, ga ik ervanuit dat je er iets aan wil hebben. Dus ik verwacht dat je bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken en dat je je inzet tijdens de verschillende werkvormen. Door iets te gaan DOEN ga je veranderen en transformeren. De oefeningen die we zullen doen zijn divers. En de ene oefening zal je wellicht makkelijker afgaan dan de andere.  

Wie ben ik?

Ik ben Esmeralda, bouwjaar ’76 en een Zeeuws meisje. Ik woon in Goes samen met man, 2 kids en een labrador. En ik coach vanaf 2000 mensen als diëtist. In 2010 heb ik de opleiding tot trainer in de filosofie van Louise Hay gevolgd, zodat ik de cursus horende bij het boek ‘Je kunt je leven helen’ mocht geven. Sindsdien geef ik cursussen in mijn eigen praktijk, op het gebied van zelfacceptatie en zelfliefde. En in 2017 ben ik gestart met diverse NLP opleidingen; de Practitioner, Master Practitioner en de Post Master. Hierin heb ik veel geleerd over onder andere coachen, bereiken van doelen, veranderen van overtuigingen, zelfbeeld en gedrag. Ook heb ik een opleiding Voice Dialogue gevolgd. Al met al heb ik ruim twintig jaar coach-ervaring en geef ik nu zo’n vijftien jaar cursussen. Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven.

Veel gestelde vragen 

Wat gaan we precies doen? Op dit moment ben ik nog bezig met het bedenken van oefeningen en de precieze invulling. In ieder geval ga je oefenen in zelfcompassie, loslaten en vrede sluiten met je innerlijke criticus. Dit doen we door middel van schrijfoefeningen, oefeningen in kleine groepjes, korte geleide meditaties, misschien iets creatiefs, en sowieso iets op het strand. Alles in een rustig tempo met voldoende tijd voor reflectie, ontspanning en je ervaringen delen. Geen extreme, gekke dingen dus. 🙂

Ik vind het heel spannend om in een groep te komen met mensen die ik niet ken. Dat snap ik helemaal! Dat kan ook heel spannend zijn. Ineke en ik zorgen voor een veilige omgeving en dat je je op je gemak voelt. Ik maak van tevoren een WhatsApp groep aan zodat jullie elkaar al een beetje leren kennen. En als je mij nog niet (goed) kent, houden we een kennismakingsgesprek.

Kan ik in termijn betalen? Jazeker, dat kan. Laat het me dan even weten. 

Ik durf niet zo goed auto te rijden, wat nu? Neem de trein naar Goes en we zorgen ervoor dat je vanaf daar kunt mee rijden.

Dus als je voelt dat je mee wil, meld je aan! Dan kan je doen door mij een mail te sturen esmeralda@praktijkkoneksi.nl of mij te appen. Heb je vragen? Dan hoor ik dat graag!Kennen wij elkaar nog niet? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in, zodat we beiden kunnen inschatten of we bij elkaar passen. Stuur me dan ook even een berichtje.