SELFLOVE BOOST

IN EEN UUR TIJD KRIJG JIJ HELDER HOE JE KUNT WERKEN AAN MEER LIEFDE VOOR JEZELF. WELKE STAPPEN KUN JE ZETTEN OP WEG NAAR MEER ZELFWAARDERING EN ZELFVERTROUWEN.

JE BENT EEN LEUKE VROUW EN…

 • Je wil stappen nemen om te werken aan je persoonlijke groei. 
 • Je bent op zoek naar manieren hoe je dit het beste kunt aanpakken.
 • Je voelt je soms onzeker, waardoor je niet doet wat je eigenlijk wel zou willen doen. 
 • Je levert kritiek op jezelf en je oordeelt over jezelf. 
 • Je voelt dat het tijd is om beter voor jezelf te zorgen.

Herken je dit?

Hoe zou het zijn als je niet luistert naar dat kritische stemmetje in je hoofd? Dat je liever voor jezelf bent, dat je je minder machteloos voelt, dat je trots kunt zijn op jezelf? Dat je meer voor jezelf opkomt en meer zelfvertrouwen hebt?

 

Hoi, ik ben Esmeralda en ik wil jou heel graag helpen meer liefde voor jezelf te voelen. Ik heb me vroeger ontzettend onzeker gevoeld. Ik durfde niet voor mezelf op te komen. Ik liet over me heen lopen. Ik durfde niks te zeggen in het bijzijn van vreemde mensen. Doordat ik aan de slag ben gegaan met het veranderen van mijn gedachten en overtuigingen, het doen van affirmaties, leerde ik steeds meer van mezelf te houden. Waardoor ik nu krachtig, vrij en vrolijk in het leven sta. Jij bent op deze pagina beland en dat betekent dat jij bereid bent te groeien. Om stappen te nemen op weg naar meer zelfliefde. Ik wil je hier graag bij helpen door middel van een Selflove Boost.

Een boost om te zorgen dat jij stappen gaat zetten op weg naar meer liefde voor jezelf!

Hoe ziet de Selflove Boost eruit?

 • Je neemt contact met me op voor het maken van een afspraak. Dat kan een online afspraak zijn, of in mijn cursusruimte in Goes.
 • Vooraf vul je een vragenlijst in, zodat we beide goed voorbereid aan het gesprek beginnen.
 • We hebben een gesprek van een uur waarin we samen kijken welke stappen je kunt zetten naar meer zelfliefde, waar je ook staat in dit proces.
 • We maken samen voor jou minimaal één affirmatie die precies bij je past en zo goed voelt, dat je op korte termijn al resultaat merkt. Een affirmatie is een gedachte waar je bewust voor kiest en waarmee je je overtuigingen kunt veranderen.
 • Aan het einde van het gesprek trekken we een mooie kaart met daarop een boodschap speciaal voor jou.
 • Je ontvangt binnen twee dagen een persoonlijke meditatie met jouw affirmaties erin verwerkt.

Wat levert het je op?

 • Inzichten plus een stappenplan op weg naar meer zelfwaardering en liefde voor jezelf.
 • Eén of meerdere passende affirmaties die supergoed voor je voelen waarmee je direct aan de slag kunt.
 • Het gevoel dat het leven je niet overkomt, maar dat je zelf invloed hebt.
 • Je voelt je niet meer minder dan een ander.
 • Je weet wat je kunt doen om uit een negatieve gedachtespiraal te komen.

Jouw investering is maar 77 euro! Plus zo’n anderhalf uur van je tijd, inclusief het invullen van de vragenlijst. En je bereidheid eerlijk naar jezelf te kijken en na ons gesprek aan de slag te gaan, zodat je stappen gaat zetten.

"Warmte en rust, een fijn gesprek en nieuwe inzichten. De SelfloveBoost bij Esmeralda is een fijne ervaring die je snel inzicht geeft over hoe je aan je zelfliefde kunt werken. Ik geloof dat je je hele leven lang blijft leren en dat inzicht in je eigen patronen herkennen én vinden heel erg belangrijk is om weer volgende stappen te zetten. Esmeralda laat je inzien dat bepaalde overtuigingen enorme impact kunnen hebben. Ook zonder dat je het zelf als lagere zelfliefde ervaart. Hoewel mijn zelfliefde zeker niet laag te noemen is, heeft dat van mij na mijn gesprek met Esmeralda een mooie boost gekregen. De oefeningen zijn lekker praktisch. Ze kunnen als confronterend ervaren worden, al hoef je je in deze setting nergens voor te schamen. Na het gesprek ontving ik de persoonlijke meditatie. Erg bijzonder en mooi om een meditatie te hebben die volledig aansluit op mijn situatie. Heel veel vrouwen kunnen denk ik wel een SelfloveBoost gebruiken. Ik raad het dan ook zeker aan om het gewoon een keer te doen en te ervaren!"
Sandra
33 jaar
"Ik voelde me altijd en overal schuldig en daardoor had ik voortdurend een vol hoofd en fysieke klachten. De SelfloveBoost heeft ervoor gezorgd dat ik mijn schuldgevoel herken, erken en accepteer en daardoor mag laten gaan. Het heeft me duidelijkheid gegeven over wat er “onder” het schuldgevoel zit. Ik weet nu dat ik mezelf mag zijn en mijn eigen keuzes mag maken. Dat ik niet verantwoordelijk ben voor het gedrag van de ander. Dat ik een stoere sterke vrolijke vrouw ben. Esmeralda neemt de tijd om precies de vinger op de juiste plek te leggen. Persoonlijk en precies passend bij mij. Ze is kundig, meelevend maar ook in staat om mij een halt toe te roepen en “aannames” de deur te wijzen. En is een geweldig leuk mens. Ik zou de SelfloveBoost aanbevelen, het was geweldig en helemaal top 😊. "
Hetty

Je ontvangt dus voor 77 euro:

Mee doen? Vul onderstaand contactformulier in. Of stuur een mail naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.