Meer vertrouwen in jezelf en je krachtiger voelen?

Speciaal voor jou heb ik deze meditatie gemaakt. Een wandelmeditatie om je zelfvertrouwen te vergroten. 

  • Vergroot je gevoel van dankbaarheid.
  • Laat je onzekerheid los.
  • Ontdek jouw innerlijke kracht.
  • Voel je krachtiger en vrolijk.
  • Roep het gevoel van zelfvertrouwen op.

De meditatie is fijn zeg, ook met de muziek erbij voelde dat prettig. Mijn complimenten. Ik ga deze vaak herhalen onder het wandelen.

Ik voel me superkrachtig en supergoed! Dit gevoel ga ik de hele dag vast houden!

Hij is echt leuk. Gaaf gedaan met de muziek.

Een mooie wandelmeditatie.
Je hebt een fijne stem om naar te luisteren,  en ook de muziek past er heel mooi bij. Dank je wel.

Vroeger voelde ik me heel erg onzeker.

Ik durfde niet met vreemden te praten, ik durfde niet alleen auto te rijden in een omgeving die ik niet kende. Ik durfde mijn grenzen niet aan te geven. Of voor mezelf op te komen. Ik durfde niet voor groepen te praten. Ik durfde niet alleen een kamer vol mensen binnen te stappen. Ik durfde heel veel niet.

Door te werken aan de manier hoe ik dacht en door mezelf steeds meer te accepteren, durfde ik meer en kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik weet dus dat je zoveel kunt bereiken door aan de slag te gaan met het werken met de kracht van je gedachten. Ook het doen van visualisaties en meditaties heeft me hierbij geholpen.

Een wandelmeditatie?

Ja, dit is een meditatie die je doet tijdens het lopen. En nee, dat doe je niet met je ogen dicht 🙂 Je doet je oortjes in of koptelefoon op en je gaat ergens wandelen. Het is prettig als je in een rustige omgeving loopt en niet steeds wordt afgeleid. Hij duurt tien minuten, dus makkelijk even tussendoor te doen. 

Het is een manier om je onzekerheid los te laten en jezelf te herprogrammeren naar meer zelfvertrouwen. Het helpt je om het gevoel van kracht en vertrouwen in jezelf op te roepen, hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt om dit te voelen.

Ben jij klaar voor meer zelfvertrouwen?

  • Wil je je in tien minuten tijd krachtiger voelen?
  • Steeds makkelijker het gevoel van zelfvertrouwen oproepen? 
  • Het gevoel van onzekerheid loslaten?