1 op 1 traject

In 3 maanden tijd afrekenen met belemmerende overtuigingen. Meer rust, zelfvertrouwen en kracht.

 

Deze  1 op 1  begeleiding  is  bedoeld  voor leuke vrouwen  die  willen werken aan zichzelf. Voor vrouwen die willen werken met de kracht van hun gedachten. Die zich krachtiger willen voelen, uit patronen willen breken en willen groeien en stralen.

Want  je bent je al heel bewust van jouw gedachten, je hebt waarschijnlijk ook al gewerkt aan je mindset, maar je hebt iets meer nodig.

Misschien herken je je hier in:

 • Je leest veel boeken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, je mediteert regelmatig, maar het lukt je niet om blijvend iets te veranderen.
 • Je voelt je vaak onrustig. Of onzeker.
 • Je legt de lat heel hoog voor jezelf.
 • Je voelt je soms niet goed genoeg.
 • Je kan je urenlang druk maken om een opmerking van een ander. Je piekert veel.
 • Je vindt het moeilijk om los te laten.
 • Jij wil nog meer in verbinding staan met jezelf.

Mijn belangrijkste uitgangspunten:

 • Jij bent goed zoals je nu bent. Ik zie je, ik hoor je. Je hoeft niet te veranderen om een beter mens te worden.
 • Gedachten zijn krachtig. Elke gedachte die we denken heeft invloed op onze toekomst. Een gedachte kan veranderd worden.
 • Verbinding. Ik zorg ervoor dat ik altijd in verbinding blijf met mezelf tijdens onze gesprekken. Én ik vind het belangrijk in verbinding te zijn met jou. Zodat jij alles uit ons gesprek kan halen.
 • Alles wat je nodig hebt, zit al in je. We gaan uit van jouw innerlijke kracht. Ik help je te ontdekken wat dit is en hoe je dit kan gebruiken.

‘Het is tijd om jezelf open te stellen voor de mogelijkheid om al het goede te ontvangen.’ – Louise Hay

Ik zorg ervoor dat je:

 • Bewust wordt van jouw belemmerende overtuigingen en van de patronen waar je in blijft hangen.
 • Ontdekt op welke manier jij kan groeien, waar je nog aan mag werken.
 • De belemmerende overtuigingen die je op dit moment nog tegenhouden, loslaat, zodat je uit patronen kan stappen waar je last van hebt.
 • Steeds meer liefde en compassie voor jezelf gaat voelen. Zodat je beter voor jezelf gaat zorgen op alle gebieden.
 • Na ieder gesprek een inzicht hebt en met een tool aan de slag kan.

Mijn missie is jou ondersteunen bij de stappen die je kunt zetten om meer van jezelf te houden en te vertrouwen op jezelf. Je helpen om meer in verbinding met je hart te zijn. Zodat je kunt leven in vreugde en vrijheid.

Ik heb ruim twintig jaar coach-ervaring en geef nu zo’n dertien jaar verschillende cursussen op het gebied van persoonlijke groei, mindset, filosofie van Louise Hay, Wet van Aantrekking, zelfliefde en gedachtenkracht. 

Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven. Zo ben ik ook NLP-Master, wat mij ontzettend veel tools geeft voor het veranderen van overtuigingen en gedrag, het behalen van doelen en een goede communicatie.

Ik had het gevoel volledig mezelf te mogen zijn en dat dat helemaal oké is. Esmeralda heeft een werkwijze zonder oordeel en denkt in mogelijkheden en kansen met daarbij oog voor mij als persoon en wat het beste bij mij zou passen. Een hele mooie afgestemde manier van werken waarbij in verbinding staan centraal staat. Puur en oprecht.
Hetty
Voor ik aan het traject begon had ik het gevoel geleefd te worden. Ik kwam niet aan mezelf toe, had een negatief zelfbeeld. Ik vond niets meer echt leuk. Door het traject sta ik veel lichter in het leven. Ik ben blij met mezelf, blij met alles wat ik nu ervaar. Hierdoor kies ik sneller voor mezelf, ik zie veel meer positieve dingen. En ik zorg veel beter voor mezelf. Het fijnst vond ik het snelle resultaat als je er echt voor open staat. Het was hard werken maar doordat ik me steeds beter ging voelen kon ik het beter opbrengen. Ik heb van Esmeralda goed geleerd om van mezelf te houden en dicht bij mijn gevoel te komen
Bianca
De 1 op 1 gesprekken vond ik heel waardevol. Esmeralda is een fijne vrouw. Met heel veel kennis en tools waar ik veel aan gehad heb. Ik heb het het traject gedaan in combinatie met de cursus 'Je kunt je leven helen'. Dat was erg fijn. Ik kwam steeds vrolijk thuis omdat ik weer handvaten had gekregen waarmee ik verder kon.
Petra Schneider

‘Het huidige moment is het resultaat van gedachten in ons verleden.’

Louise Hay

Hoe ziet het traject eruit

Je kunt dit traject in drie varianten bij me volgen. Onderstaande punten geldt voor alle trajecten. Daarnaast kun je het samen doen met de cursus ‘Je kunt je leven helen’ of met ‘Blij met je lijf’.

 • 3 maanden begeleiding
 • 1 kennismakingsgesprek van 30 minuten, zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan betekenen
 • 5 gesprekken van 60 minuten waarin we aan de slag gaan met datgene waar je tegen aan loopt, waar je aan wil werken
 • de gesprekken kunnen zowel fysiek in Goes als online
 • één keer per week hebben we mailcontact om te evalueren waar je staat en waar jij je vragen kan stellen
 • onbeperkt toegang tot mijn online academie, hierin vind je meditaties en verschillende oefeningen waar je mee aan de slag kan

BASIS

€297

JE KUNT JE LEVEN HELEN

€479

BLIJ MET JE LIJF

€479

Neem hieronder contact met me op voor het maken van een kennismakingsgesprek