DE WET VAN AANTREKKING

IN 8 LESSEN MEER KENNIS OVER DE WET VAN AANTREKKING. WORD EEN EEN STER IN MANIFESTEREN EN CREËER MAGISCHE DINGEN.

 • Je wil werken aan je persoonlijke groei. 
 • Je wil weten hoe het komt dat dingen soms voor je werken en soms tegen je lijken te werken.
 • Je wil leven vanuit vertrouwen.
 • Je wil meer ’toevalligheden’ in je leven ervaren.
 • Je wil je intuïtie ontwikkelen. 
 • Je houdt van praktisch, je wil wat je hebt geleerd in de praktijk brengen en direct kunnen toepassen.

Herken je dit? Je heb misschien al eerder gehoord over de Wet van Aantrekking. Je hebt The Secret gelezen of de film gezien. Je hebt wat uitgeprobeerd maar het lijkt niet te werken. Je gelooft wel dat er een kern van waarheid in zit, maar je bent benieuwd of het voor jou ook geldt.

Hoe zou het zijn als je het opeens allemaal lijkt te kloppen? Dat je snapt hoe het werkt? Dat je weet hoe jij de Wet van Aantrekking kunt gebruiken op allerlei gebieden in je leven? Dat er steeds meer ’toevalligheden’ gebeuren? Dat je weet hoe het komt dat als je zegt wat je niet wil, je het juist wel krijgt? En als je zegt dat je het wel wil, je het soms juist niet krijgt?

De Wet van Aantrekking gaat uit van de theorie dat alles om je heen energie is. Alle spullen, alle cellen in je lichaam, de mensen om je heen, je gedachten en gevoelens. Je gedachten zorgen voor een gevoel en deze hebben een bepaalde trilling. En een bepaalde trilling trekt een gelijksoortige trilling aan. Dus als je op een trilling zit van tekort of angst, dan trek je meer van diezelfde trilling aan. Zit je op een trilling van dankbaarheid en vertrouwen, dan trek je meer van dat aan. Alles wat je uitzendt, komt bij je terug.

De Wet van Aantrekking zegt dat je geen overvloed kunt aantrekken als je je arm voelt. Je kunt geen gezondheid aantrekken als je je ziek voelt. Je kunt geen eerlijkheid aantrekken als je je altijd oneerlijk behandeld voelt. Je kunt geen slank lichaam aantrekken als je je dik voelt.

Meestal reageer je op de wereld om je heen, op het nu. Dus je trilling sluit vaak aan op de omstandigheden, om datgene je ervaart op dit moment. Waardoor je vaak je situatie in stand houdt. Om andere omstandigheden aan te trekken, is het handig als je weet HOE je dit kan doen. 

 

Hoi, ik ben Esmeralda en ik wil jou heel graag helpen te leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik kwam 26 jaar geleden in aanraking met de Wet van Aantrekking door het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, dat hierop is gebaseerd. Wat je uitzendt komt bij je terug. Op dat moment was het niet zo bekend als nu, het boek the Secret in 2006 plus de film hebben hieraan bijgedragen. Ik heb de liefde van mijn leven gemanifesteerd. En mijn superleuke baan met fijne collega’s. Dit zijn grote dingen, en er gebeuren in mijn leven ook veel ’toevalligheden’. Wat je van mij kunt verwachten? Ik ben eerlijk, soms confronterend, ik geloof dat jij zelf weet wat het beste voor je is en wat voor je werkt. En dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Verder hou ik  van humor, het hoeft zeker niet zwaar te zijn. Ik verwacht van jou de bereidheid tot verandering en dat je eerlijk naar jezelf durft te kijken.

Praktische informatie

 • De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van ca 2.5 uur. Deze vinden plaats in mijn tuinhuis in Goes.
 • Je leert als eerste hoe deze wet precies werkt. Daarna leer je wat jij kunt doen om te zorgen dat het voor jou gaat stromen. En we gaan we in op verschillende gebieden waarop je deze kunt toepassen, zoals gezondheid en financiën.
 • We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van en vertrouwen op je intuïtie. Zodat je het verschil herkent tussen je gedachten (vaak gebaseerd op angst) en je intuïtie (gebaseerd op liefde). 
 • Tussen elke les zit twee à drie weken. Zo heb je de tijd om te oefenen, inzichten te laten indalen en zo kun je het geleerde echt integreren in je leven.
 • Het is een heel praktische cursus, je leert hoe je de Wet van Aantrekking kunt toepassen in het dagelijkse leven. Tijdens de les is er een stuk theorie, het doen van (schrijf)oefeningen waardoor je inzichten krijgt en ruimte voor delen met de anderen. Je krijgt ook opdrachten of oefeningen mee naar huis om tussen de lessen door mee aan de slag te gaan.
 • Jouw investering voor deze mooie cursus is 197 euro. Betaling in termijnen is mogelijk.

Wat levert het je op?

Het doel van de cursus is dat je weet hoe de Wet van Aantrekking werkt. En hoe je deze in jouw voordeel kan laten werken. Je ontdekt jouw blokkades, wat je tegenhoudt om de dingen die je wil aan te trekken. En je leert deze blokkades te doorbreken, dus je werkt ook aan je persoonlijke groei. Het geeft je meer liefde en vertrouwen. En verbazing en vreugde over de dingen die je hebt gemanifesteerd!

Deze cursus is voor jou als je:

 • Geïnteresseerd bent in de Wet van Aantrekking en er meer over wil weten. 
 • Al weet hoe het werkt maar voor jou lijkt het niet te werken.
 • Wil werken aan je persoonlijke groei.
 • Je intuïtie wil ontwikkelen en hierop wil durven vertrouwen. 
 • Het leuk (en misschien ook spannend) vindt om dit in een kleine groep te doen, in een veilige omgeving.

Deze cursus is niet voor jou als je:

 • Niet in het bestaan van de Wet van Aantrekking gelooft en de behoefte hebt om hier over te discussiëren.
 • Niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken. 
 • Verwacht dat ik een heel zweverig type ben. 
 • Zwaar depressief bent of op een andere manier extra begeleiding nodig hebt. Ik ben geen psycholoog.
Ik wilde graag meer gaan geloven in dit fenomeen zodat ik er ook zelf met overtuiging mee kon gaan werken. Door de cursus heb ik het geloof dat het echt werkt, waardoor ik nu ook gebruik maak van de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik besef nu dat er zoveel sterkere krachten zijn dan wij hier op aarde, die ons willen helpen. Dat geeft me een heel warm en veilig gevoel. Het mooiste aan de cursus vond ik het moment dat ik besefte dat het werkte; de manifestatie van mijn zwemvijver!
Mischa
Ik besloot deze cursus te doen om te leren werken met de wet van aantrekking. Het heeft me zeer veel opgeleverd, ik heb heel veel zelfinzicht gekregen. Ik heb heel veel geleerd over overvloed en ontvangen, waarvoor dank! Hierdoor verandert mijn leven ten gunste. Het mooiste aan deze cursus vond ik de interacties, de openheid, het vertrouwen en de diepgang.
Petra van Lent
Ik had behoefte aan een duwtje in de rug, om mijn focus terug op wat ik wel wil te richten. Ook voelde ik gemis aan een partner. Ik was bezorgd omdat ik niet neerslachtig wilde worden. Door deze cursus heb ik focus op bekrachigende intenties, affirmaties, focus op zelfliefde. Hierdoor heb ik meer vertrouwen. Het was een zeer uitgebreide cursus, Esmeralda helpt echt 'op maat'. Het mooiste vond ik de overvloed die Esmeralda geeft.
Marjan (België)
De cursus van Louise Hay 'Je kunt je leven helen' was erg fijn. Ik vond het vervelend om ´te stoppen´, daarom heb ik me opgegeven voor deze cursus. Ik liep, en loop nog steeds tegen blokkades aan waarvan ik weet dat ze in mij zelf zitten, en ik hoopte hier wat aan te veranderen. Het is beslist nog geen 10, maar ik heb genoeg handvaten gekregen, en nu ook het lef om tegen mezelf te zeggen dat ik het kan! En dat scheelt al een heleboel. 😊 Het is fijn dat ik voor mezelf weet dat ik er mag zijn, en dat ik mezelf niet minder hoef te voelen. Maar ook dat er een kracht in mezelf is die ik kan aanboren. En dat het universum zoveel te bieden heeft. Het mooiste van deze cursus vind ik dat ik weet dat ik meer waard ben dan ik eigenlijk denk, en dat ik dat mag aannemen.
Nella

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Laat het me weten!

Ik woon niet in de buurt van Goes en ik wil de cursus liever online volgen, kan dat ook? Nee, deze cursus geef ik alleen live. Als je een cursus over de Wet van Aantrekking online wil volgen, raad ik je die van Kim Munnecom aan.

Voor wie is het precies? Voor iedereen die bereid is te werken aan zichzelf. Als jij wil werken aan je persoonlijke groei en de liefde voor jezelf wil vergroten, in je eigen tempo, dan zit je goed. Ben je iemand die denkt dat ik al je problemen op ga lossen, of wil je liever iets ‘zweverigs’ dan praktisch, dan kun je beter op zoek naar iemand anders die beter bij je past.

Werkt het ook voor mij? De Wet van Aantrekking werkt altijd, voor iedereen. Niet alleen voor mensen die er in geloven. Het is net als zwaartekracht, dat werkt ook altijd.

Hoeveel tijd gaat het me kosten? Naast de lessen zal je wat tijd kwijt zijn aan het maken of doen van opdrachten of oefeningen. Je kunt hier net zo veel tijd in stoppen als je wil.

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Ik coach vanaf 2000 mensen als diëtist, de laatste jaren met name op het gebied van emotie-eten. In 2009 heb ik de opleiding tot trainer in de filosofie van Louise Hay gevolgd, zodat ik de cursus horende bij het boek ‘Je kunt je leven helen’ mocht geven. Sindsdien geef ik cursussen in mijn eigen praktijk, op het gebied van gedachtekracht en zelfliefde. En in 2017 ben ik gestart met diverse NLP opleidingen, namelijk de Practitioner, Master Practitioner en de Post Master. Hierin heb ik veel geleerd over o.a. coachen, bereiken van doelen, veranderen van overtuigingen, zelfbeeld en gedrag. Al met al heb ik twintig jaar coach-ervaring en geef ik nu zo’n twaalf jaar cursussen. Ik zorg dat ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik datgene wat ik heb geleerd ook aan jou kan doorgeven. De Wet van Aantrekking heeft altijd al mijn interesse gehad. Ik ben hier afgelopen jaar in gedoken door boeken te lezen, me te verdiepen in de lering van Abraham Hicks, zelf een training ‘Law of Attraction Mastery’ te volgen bij Kim Munnecom en vooral zelf veel te oefenen en ervaren. Ik ben hierin ook nog steeds lerend, ik geloof dat iemand altijd nog kan groeien en ontwikkelen.

Mee doen? Vul onderstaand contactformulier in. Of stuur een mail naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl. Heb je vragen of twijfel je? Vraag dan een gratis connectiesessie aan door een mail te sturen of onderstaand formulier in te vullen. In de connectiesessie beantwoord ik je vragen, we leren elkaar beter kennen zodat we beide kunnen inschatten of deze cursus bij je past.