De workshop vindt plaats in mijn tuinhuis in Goes, er is ruimte voor maximaal drie personen i.v.m. anderhalve meter afstand. Kosten zijn 25 euro, inclusief koffie, thee en wat lekkers. Ook krijg je na afloop informatie mee op papier.

Tijdens de workshop zullen we theorie behandelen, je gaat zelf aan de slag met (schrijf)oefeningen om het geleerde toe te passen én er is ruimte om te delen.

Deze workshop is een laagdrempelige manier om met mij en mijn manier van werken kennis te maken. Ook als je al een keer de cursus ‘Je kunt je leven helen’ heb gedaan, is deze workshop geschikt. Sowieso kan herhaling nooit kwaad, en ik bespreek ook onderwerpen of tools die tijdens de cursus niet aan bod zijn gekomen. Het is een stukje verdieping op de cursus.

Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in jouw gedachten en welke invloed dit heeft op je leven.
  • Je weet hoe jij de kracht van je gedachten in kunt zetten om jezelf goed te voelen.
  • Je leert verschillende manieren hoe jij je gedachtekracht kunt gebruiken.
  • Je leert hoe jij op identiteitsniveau een verandering teweeg kunt brengen, waardoor jij je doelen kunt bereiken of veranderingen in je gedrag kunt doorvoeren.

Ik geef je verschillende tools zodat jij kunt kiezen wat bij jou past. En dat alles vanuit de gedachte dat jij goed bent zoals je bent. Je hoeft tenslotte niet te veranderen om ‘beter’ te worden. Je kunt er echter wel voor kiezen om je leven en jezelf anders te benaderen. En gebruik te maken van jouw innerlijke kracht.

Datum: voorlopig niks gepland ivm coronamaatregelen.