Speciaal voor mensen die meedoen met mijn jaartraject, organiseer ik workshops. Nu wil ik mensen die al eerder bij mij een cursus of traject hebben gevolgd, ook de mogelijkheid geven om mee te doen.

De bedoeling is om in totaal vijf workshops in te plannen met verschillende onderwerpen, zoals werken met je innerlijk kind, loslaten, zelfvertrouwen vergroten (deze zijn inmiddels geweest), je levensmissie en waarden, overtuigingen, etc. De onderwerpen en data worden gepland in overleg met de deelnemers van het jaartraject.

De workshops vinden plaats in mijn tuinhuis in Goes. In een kleine groep van maximaal zes personen.

Tijdens de workshop zullen we theorie behandelen, je gaat zelf aan de slag met (schrijf)oefeningen om het geleerde toe te passen én er is ruimte om te delen.

De volgende workshops zijn gepland. Allemaal gegeven in Goes. Investering 30 euro, inclusief koffie, thee, iets lekkers en de benodigde materialen.

  • Zaterdag 1 april van 9.30 tot ca 12.30 uur. Workshop Overtuigingen doorbreken.
  • Zaterdag 27 mei van 9.30 tot ca 12.30 uur. Workshop Je levensmissie (meer info volgt later).

Workshop Overtuigingen doorbreken

 

In deze workshop gaan we aan de slag met doorbreken van je overtuigingen. Hier zijn veel verschillende manieren voor en deze gaan we behandelen en oefenen, zodat je zelf kan uitkiezen wat bij jou past!

 

Je krijgt uitleg over overtuigingen, hoe ontstaan ze, we gaan ze ontrafelen en vooral: hoe kan je ze loslaten, doorbreken. Je gaat aan de slag met (schrijf)oefeningen, zodat je inzichten krijgt.

 

In deze workshop:
– leer je van alles over overtuigingen;

– krijg je allerlei tools hoe je overtuigingen kunt veranderen; 

– en natuurlijk zal je merken dat er tijdens de workshop al veranderingen op gaan treden!

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.