Speciaal voor mensen die meedoen met mijn jaartraject, organiseer ik workshops. Nu wil ik mensen die al eerder bij mij een cursus of traject hebben gevolgd, ook de mogelijkheid geven om mee te doen.

De bedoeling is om in totaal vijf workshops in te plannen met verschillende onderwerpen, zoals werken met je innerlijk kind, loslaten, zelfvertrouwen vergroten (deze is inmiddels geweest), je levensmissie en waarden, overtuigingen, etc. De onderwerpen en data worden gepland in overleg met de deelnemers van het jaartraject.

De workshops vinden plaats in mijn tuinhuis in Goes. In een kleine groep van maximaal zes personen.

Tijdens de workshop zullen we theorie behandelen, je gaat zelf aan de slag met (schrijf)oefeningen om het geleerde toe te passen én er is ruimte om te delen.

De volgende workshops zijn gepland. Allemaal gegeven in Goes. Investering 30 euro, inclusief koffie, thee, iets lekkers en de benodigde materialen.

  • Zaterdag 7 januari van 9.30 tot ca 12.30 uur. Workshop Intentie zetten & Visionboard maken.
  • Zaterdag 14 januari van 9.30 tot ca 12.30 uur. Workshop Intentie zetten & Visionboard maken (bijna vol!).

Workshop Intentie zetten & Visionboard maken

 

Inmiddels komt deze workshop jaarlijks terug en is een groot succes. Een heerlijke ochtend of middag voor jezelf.

 

In deze workshop ga je aan de slag met een intentie (droom of verlangen). Je krijgt uitleg over hoe je een intentie zet, je gaat aan de slag met wat schrijfoefeningen, je gaat belemmerende gedachten loslaten, een meditatie doen en natuurlijk heerlijk knippen en plakken om jouw eigen visionboard te maken.

 

Een greep uit de reacties van eerdere workshops:

 

‘Door deze workshop heb ik veel positieve inspiratie, duidelijke intenties en een mooi visionboard. Het was een fijne middag met een klein clubje mensen.’ – Liesbeth

 

Door na te denken over intenties en om te voelen hoe het zal zijn als ik de intentie behaald heb, heb ik weer meer over mezelf geleerd. Dit geeft mij een goed gevoel. Het fijnst aan deze workshop vond ik de openheid van ons allemaal. Ik vond het een fijne, prima middag zo. Compliment!’ – Marleen

 

In deze workshop:
– ga je jouw intenties voor 2023 zetten;
– ga je je belemmerende overtuigingen in kaart brengen en de eerste stappen zetten om deze los te laten;
– doen we een bijpassende meditatie;
– en misschien wel het leukste onderdeel: je gaat een visionboard maken waarmee je jouw intenties in beeld brengt.

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.