Ik organiseer regelmatig workshops. En die zijn altijd heel gezellig!

De workshops vinden plaats in mijn tuinhuis in Goes. In een kleine groep van maximaal zes personen.

Tijdens de workshop zullen we theorie behandelen, je gaat zelf aan de slag met (schrijf)oefeningen om het geleerde toe te passen én er is ruimte om te delen.

Heb je een verzoek voor een workshop over een bepaald onderwerp? Laat het me vooral weten! Natuurlijk wel op het gebied van persoonlijke groei, spiritualiteit en zelfliefde.

De volgende workshops zijn gepland. Allemaal gegeven in Goes. Prijs is altijd inclusief koffie, thee, iets lekkers en de benodigde materialen.

  • Zaterdag 9 december van 9.30 – 12.30 uur. Creatieve workshop gegeven door Petra. Investering 30 euro, inclusief materialen (nog 1 plaats beschikbaar).
  • Vrijdag 5 januari’24 13.30 – 16.30 (nog 3 plaatsen beschikbaar), zaterdag 6 januari’24 9.30 – 12.30 (nog 1 plaats beschikbaar) en zaterdag 13 januari’24 9.30 – 12.30 (nog 2 plaatsen beschikbaar). Workshop Intentie zetten & visionboard maken. Investering 25 euro, inclusief materialen.

  • Zaterdag 24 februari’24 9.30 – 12.30 uur. Workshops Onthechten. Investering 30 euro (nog 1 plaats beschikbaar). 

Creatieve workshop met Petra

Petra (@mellowzonnetje) heeft vorig jaar de leuke workshop Zentangle gegeven. Nu geeft ze een workshop: mixed media collage maken op basis van een inspirerende quote of affirmatie.

Met gekleurd papier, stiften, fineliners schaar en lijm en een quote of affirmatie maak je tijdens de workshop een mixed media collage op klein formaat. Je werkt met papier en karton en gebruikt letters, lijnen, kleuren en grafische accenten. Je mixt alle deze componenten op originele wijze en gaat naar huis met een unieke collage. 

Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Je kunt afbeeldingen of tijdschrijften meebrengen maar er zijn ook genoeg materialen aanwezig.

Doel van de workshop is vooral om samen een hele gezellige creatieve ochtend te hebben.

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.

Visionboard

Workshop Intentie zetten & Visionboard maken

Ieder jaar is deze workshop weer een groot succes. We gaan deze ochtend eerst een intentie zetten voor het nieuwe jaar. Dat doen we door wat (schrijf)oefeningen te doen. En daarna gaan we aan de slag met het maken van een visionboard voor 2024. Een fijne start van het jaar! 

Het maken van een visionboard is meer dan een potje knippen en plakken. Door een intentie te zetten ga je gericht te werk, je gaat specifiek deze intentie en het gevoel wat daarbij hoort verwerken in je visionboard.

 

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.

Workshop Onthechten

In deze workshop gaan we onderzoeken hoe gehecht jij bent aan bepaalde zaken. Zoals je overtuigingen, je patronen, je gedrag, een specifieke uitkomst en je identiteit. En we gaan kijken hoe jij meer kunt onthechten. We gaan aan de slag met (schrijf)oefeningen, stukje theorie, voorbeelden, zelfonderzoek en delen.

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.