Speciaal voor mensen die meedoen met mijn jaartraject, organiseer ik workshops. Nu wil ik mensen die al eerder bij mij een cursus of traject hebben gevolgd, ook de mogelijkheid geven om mee te doen.

De bedoeling is om komend jaar zes workshops in te plannen met verschillende onderwerpen, zoals werken met je innerlijk kind, loslaten, zelfvertrouwen vergroten, je levensmissie en waarden, overtuigingen, etc. De onderwerpen en data worden gepland in overleg met de deelnemers van het jaartraject.

De workshops vinden plaats in mijn tuinhuis in Goes. In een kleine groep van maximaal zes personen.

Tijdens de workshop zullen we theorie behandelen, je gaat zelf aan de slag met (schrijf)oefeningen om het geleerde toe te passen én er is ruimte om te delen.

De eerste workshop is gepland op zaterdag 9 juli van 9.30 tot 12.30 uur. Thema is Vergroot je zelfvertrouwen. Je investering in deze workshop is 30 euro. Overige data en onderwerpen volgen nog.

Na deze workshop:

  • Heb je kennis van de tool ‘Logische niveaus’ uit de NLP.
  • Je weet hoe jij alle lagen van deze tool in kunt zetten om je zelfvertrouwen te vergroten. Dat wil zeggen: welk gedrag je kunt inzetten, welke overtuigingen je mag loslaten en door welke overtuigingen je ze kunt vervangen, welke vaardigheden je kunt gebruiken, en vooral: welke identiteit je dient aan te nemen.
  • Je leert verschillende tools en oefeningen die je kunt inzetten om je zelfvertrouwen te vergroten.

Ik geef je verschillende tools zodat jij kunt kiezen wat bij jou past. En dat alles vanuit de gedachte dat jij goed bent zoals je bent. Je hoeft tenslotte niet te veranderen om ‘beter’ te worden. Je kunt er echter wel voor kiezen om je leven en jezelf anders te benaderen. En gebruik te maken van jouw innerlijke kracht.

Meedoen? Stuur een mailtje naar esmeralda@praktijkkoneksi.nl of app me.