ZELFLIEFDEBOOST

een gratis challenge van vijf dagen waarmee je de liefde voor jezelf gaat vergroten 

DE CHALLENGE IS AL AFGELOPEN, je kunt je niet meer inschrijven!

Ben jij een vrouw die zich wel eens minder voelt dan een ander? Ben je gevoelig voor kritiek, voel je je onzeker, heb je negatieve gedachten, ben je bezig met ‘wat anderen van je denken’? 

Dan is deze gratis challenge echt wat voor jou.  

Want je zegt waarschijnlijk tegen jezelf dat je het niet goed genoeg doet. Je legt de lat te hoog, je verwacht constant teveel van jezelf. Je zorgt vooral voor anderen en niet altijd even goed voor jezelf.  Want je durft je grenzen niet aan te geven. 

Hoe zou het zijn als je niet zou luisteren naar dat kritische en negatieve stemmetje in je hoofd? Dat je liever voor jezelf bent, dat je je minder machteloos voelt, dat je trots kunt zijn op jezelf? Dat je meer voor jezelf opkomt en meer zelfvertrouwen hebt? 

De kans is aanwezig dat je nu denkt: maar dat is moeilijk. Dat kan ik niet. Lastig. Dat lukt me toch niet. 

Nou, geloof me, dan is deze challenge zeker wat voor jou!

Ook als jij al hebt gewerkt aan jouw zelfliefde ben je van harte welkom. Ik geloof dat er altijd nog iets valt te leren, dat je kan blijven groeien. Dat doe ik ook!

Hoe werkt het?

 

  • De challenge vindt plaats op een besloten Instagram account.
  • Datum: van maandag 19 september tot en met vrijdag 23 september.
  • Iedere dag plaats ik een video met een les. De video’s duren maximaal 20 minuten. 
  • Iedere dag plaats ik een challenge. Een kleine opdracht die je niet veel tijd kost, maar je wel in beweging zet, die zorgt dat je je zelfliefde gaat vergroten.
  • Je hebt de mogelijkheid om je inzichten en successen te delen in de groep.
  • Ik doe een live Q&A om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dag en tijd maak ik nog bekend in de groep. 

Gevolgen van deze challenge

Esmeralda geeft les aan de hand van ervaringen in haar leven, die dan weer herkenbaar zijn. Ik voel mijzelf zelfverzekerder en hou meer van mezelf. Ik weet weer wat ik wil en dat mijn gevoel hierbij er mag zijn. Ik volg ook meer mijn gevoel en hart en dat voelt goed.
Arina
Ik ben blij met mezelf, blij met alles wat ik nu ervaar. Hierdoor kies ik sneller voor mezelf, ik zie veel meer positieve dingen. En ik zorg veel beter voor mezelf.
Bianca
Ik ben me veel bewuster welke gedachten ik heb en wat gedachten met me doen. Esmeralda is een fijne vrouw. Met heel veel kennis en tools waar ik veel aan gehad heb.
Petra

Inhoud van de challenge

Dag 1

De eerste dag leer je wat zelfliefde is en wat er kan gebeuren als je meer liefde voor jezelf gaat voelen. Ik vertel je een mooie metafoor over zelfliefde. We gaan afrekenen met twee ‘bezwaren’ bij het vergroten van de liefde voor jezelf. En je maakt een krachtige keuze. 

Dag 2 

Ik vertel je over de kracht van je gedachten. Waar komen gedachten vandaan, welke gevolgen hebben ze. Hoe kom je af van ‘negatief’ denken over jezelf.  

Dag 3 

Je leert van alles over affirmaties en hoe je ze kunt gebruiken om los te laten en om je zelfliefde te vergroten.  

Dag 4 

Je leert hoe je om kunt gaan met weerstand, of met je innerlijke saboteur. Want als je aan de slag gaat met persoonlijke groei, is de kans zeer groot dat er allerlei stemmetjes naar boven komen die niet bepaald behulpzaam zijn. 

Dag 5 

Ik vertel hoe je jezelf zoveel mogelijk kunt steunen, hoe je je eigen cheerleader kunt zijn.  

En wie ben ik dan

Hoi, ik ben Esmeralda en mijn missie is om vrouwen te inspireren om hun zelfliefde te vergroten. Want daarmee wordt de wereld een stukje mooier!

Ik heb me vroeger ontzettend onzeker gevoeld. Ik durfde niet voor mezelf op te komen. Ik liet over me heen lopen. Ik dacht dat andere mensen ‘beter’ waren dan ik. Doordat ik aan de slag ben gegaan met het veranderen van mijn gedachten en overtuigingen, leerde ik steeds meer van mezelf te houden. Waardoor ik nu krachtig, vrij en vrolijk in het leven sta. Jij bent op deze pagina beland en dat betekent dat jij bereid bent te groeien. Om stappen te nemen op weg naar meer zelfliefde. Ik wil je hier graag bij ondersteunen door deze ZelfliefdeBoost.

Een challenge om te zorgen dat jij stappen gaat zetten op weg naar meer liefde voor jezelf!