Krachtige Gedachten Challenge

IN 21 DAGEN TIJD  JEZELF KRACHTIGER VOELEN EN MEER RUST IN JE HOOFD

Wil jij jezelf krachtiger voelen? Dan is deze challenge echt wat voor jou!

 • Vergroot je gevoel van zelfvertrouwen.
 • Leer alles over hoe jij de kracht van je gedachten in kunt zetten.
 • Krijg meer rust in je hoofd.
 • Voel je geen slachtoffer meer, heb niet meer het gevoel dat je wordt geleefd.
 • Voel je de leider in jouw leven, voel dat jij de touwtjes in handen hebt.
 • Herprogrammeer jezelf naar meer zelfvertrouwen.

 

‘Een gedachte is maar een gedachte en kan veranderd worden.’

Louise Hay

Ik had het gevoel alsof het leven me overkwam. Ik reageerde op wat er in mijn omgeving gebeurde. Ik voelde me onzeker, zwak, klein.

Totdat ik het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay las. Ik leerde hoe je de kracht van je gedachten kunt gebruiken. En ging dit in mijn eigen leven toepassen. Met effect, want ik voelde me steeds minder onzeker en kreeg steeds meer zelfvertrouwen.

Ik volgde vier jaar geleden verschillende NLP-opleidingen waarin ik nog meer leerde over het effect van je gedachten op je emoties en gedrag. Ik verslond ontzettend veel boeken over persoonlijke ontwikkeling. En vooral: ik ging alles toepassen wat ik leerde.

Hierdoor kan ik wel zeggen dat ik nu goed in mijn vel zit, ik heb leiderschap over mijn leven. Ik voel me krachtig. En dat gun ik jou ook!

Hoe ziet de Krachtige Gedachten challenge eruit?

 • Zodra je je aanmeldt, kan je direct van start. Je ontvangt inloggegevens voor mijn online leeromgeving en je kunt beginnen met de eerste les. 
 • Je ontvangt iedere dag een nieuwe les. De les bestaat uit tekst, soms een video en altijd een opdracht om het geleerde direct toe te passen op jouw situatie.
 • Een keer een dag gemist? Geen probleem, je kan het in je eigen tempo volgen. 
 • In totaal zijn het 21 dagen. Je ontvangt dus 21 lessen, allemaal op het gebied van gedachten en mindset. Aan bod komen bijvoorbeeld: de kracht van jezelf de juiste vragen stellen, werken met affirmaties en intenties, hoe ga je om met teleurstellingen, jij bent niet je gedachten, het effect van gedachten op je gevoel en je gedrag en nog veel meer.

Wat het je oplevert

Na deze challenge weet je hoe jij de kracht van je gedachten in kunt zetten om je krachtiger te voelen. Je leert dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw gedachten.  Zodat jij altijd je eigen innerlijke kracht kunt gebruiken om meer te vertrouwen op jezelf. 

Wat het je kost

De investering is maar 27 euro. En het kost je tijd en moeite. Per dag zal je zo’n tien minuten bezig zijn met de les. De opdrachten zijn heel divers, vaak zijn het vragen die je mag beantwoorden, ook zijn het oefeningen die je kan doen in het ‘dagelijkse leven’. Dit kost geen extra tijd, je bent ermee bezig in je hoofd gedurende de dag. Wat juist heel leuk is, zo zie je direct resultaat van veranderingen die je doorvoert.

Ik vond het lastig om mezelf bewust elke dag opnieuw mezelf op de 1ste plaats zetten, ongeacht de omstandigheden, de oordelen, het commentaar. Door deze challenge besef ik dat wat een ander zegt, niets zegt over mij. Dat ik goed ben zoals ik ben en daar elke dag opnieuw met volle kracht en overtuiging van mag genieten. ik vond de challenge concreet, snapbaar, afwisselend, duidelijke opbouw en de mogelijkheid om er zolang over te doen als voor mij uitkwam.

-Hetty

Sinds ik de krachtige gedachte challenge heb gedaan ben ik meer met mij zelf bezig. Denk veel meer over alles na. 
En voel meer zelfvertrouwen. Ik kom voor mijzelf op. Het gaat nog niet super en heb best wel een dip op z’n tijd. 
Ik heb er veel aan gehad. Vooral het stukje ‘ik moet’ wat ik dus vaak zeg en nu omvorm naar ‘ik ga’ of ‘ik heb een keuze’.
– Monique

Het is heel leuk om elke dag een kort moment hieraan te besteden. Alle oefeningen vind ik leuk en zinvol. Bedankt voor al je mooie lessen.

Deze challenge heeft mij inzichten gegeven. In plaats van dat alles moeilijk is, zeg ik dat het elke dag steeds makkelijker wordt om van mijzelf te gaan houden en leren loslaten. De challenge is kort maar bondig en duidelijk in uitleg zonder moeilijke woorden. Ik vond het fijn hieraan mee gedaan te hebben en dat ik de lessen altijd nog kan nalezen. – Jeanine S.

‘Ik laat de beperkende gedachten van anderen nu los. Ik denk mijn eigen liefdevolle gedachten.’ – Louise Hay

Voor wie is het?

 • Voor iedereen die bereid is te werken aan zichzelf.
 • Als jij wil ervaren hoe krachtig jouw gedachten zijn.
 • Als je het gevoel hebt dat het leven je overkomt, in plaats van dat jij zelf de regie hebt.
 • Als je anders wil leren denken.
 • Als je aan je mindset wil werken.
 • Als je vaak negatieve gedachten hebt.
 • Als jouw gedachten wel eens met je op de loop gaan.
 • Als jij het gevoel hebt dat het tijd is voor JOU!